×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θάνατος λουόμενου στη Θήρα

14 Ιουνίου 2014 23:10

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΜΑΡΙΟΥ» Θήρας, 77χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίστηκαν απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένας 46χρονος και μία 34χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Τ/Χ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π.Τ.Ν. 99, 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos