×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θάνατος αλλοδαπής εντός θαλάσσης στη Μήλο

21 Ιουνίου 2014 22:20

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΛΑΓΚΑΔΑΣ» εντός του κόλπου της Μήλου, 68χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Μήλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήλου.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., 40χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα και χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

- 53χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι Κουφονησίου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ - Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57.

- 5χρονης και 72χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Μυκόνου, με το Ε/Γ - Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν. 57.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες προχθές, με το Ε/Γ - Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν.57, από το λιμάνι του Κουφονησίου στο λιμάνι της Νάξου, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos