×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Άνδρο

01 Ιουλίου 2014 08:44

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό οδηγού και συνεπιβάτη δικύκλου σημειώθηκε, πρωινές ώρες

προχθές 29 Ιουνίου 2014, επί της επαρχιακής οδού Χώρας - Λιμένα Χώρας στην Άνδρο.

Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 24χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος με συνεπιβάτη έναν 22χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο 22χρονων, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Άνδρου για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε νοσοκομεία της Αθήνας για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Καθυστέρηση κατάπλου Ε/Γ - Τ/Χ «MASTER JET» στον Πειραιά λόγω μηχανικής βλάβης

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι το Ε/Γ - Τ/Χ «MASTER JET» (φωτογραφία) σημαίας Κύπρου, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ν. Κύθνου, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το πλοίο κατέπλευσε καθυστερημένα στο λιμάνι του Πειραιά προερχόμενο από λιμένα Μυκόνου με 322 επιβάτες, 12 Ι.Χ.Ε. και 16 Δ/Κ.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Απαγόρευση απόπλου Θ/Γ - Τ/Ρ «ΜΠΛΑΚ ΣΑΝΤΟΟΥ ΣΕΜΗ» στη Σίφνο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σίφνου, από την Κυβερνήτη του Θ/Γ - Τ/Ρ «ΜΠΛΑΚ ΣΑΝΤΟΟΥ ΣΕΜΗ» Ν.Π. 5108, το οποίο έπλεε 4 ν.μ. δυτικά της ν. Σίφνου, με τρεις (03) επιβαίνοντες, για μηχανικό πρόβλημα, χωρίς να αιτείται συνδρομή.

Το «ΜΠΛΑΚ ΣΑΝΤΟΟΥ ΣΕΜΗ» κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμένα «ΚΑΜΑΡΩΝ», όπου προσδέθηκε με ασφάλεια, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Σίφνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΠΛΑΚ ΣΑΝΤΟΟΥ ΣΕΜΗ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Διακομιδή από Φολέγανδρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες χθες, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ» Ν. ΛΑΥΡΙΟΥ 456, από το λιμάνι Φολεγάνδρου στο λιμάνι της Θήρας, 53χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos