×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διπλή αδυναμία προσέγγισης ''SEA JET 2'' στη Μήλο

05 Ιουλίου 2014 14:10

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET 2'' Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε

προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά - Σίφνο - Μήλο - Φολέγανδρο - Θήρα - Ίο - Νάξο - Μύκονο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα της Μήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Οι ογδόντα έξι (86) επιβάτες που ανέμεναν προς αποβίβαση καθώς και οι εκατόν τριάντα έξι (136) που ανέμεναν προς επιβίβαση, προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Δεν έπιασε Μήλο ούτε στην επιστροφή

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET 2'' Ν.Π. 10571, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο - Νάξο - Ίο - Θήρα - Φολέγανδρο - Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα της Μήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Οι εβδομήντα εννέα (79) επιβάτες που ανέμεναν προς αποβίβαση καθώς και οι τρεις (03) που ανέμεναν προς επιβίβαση, πρόκειται να προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos