×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συλλήψεις στα αεροδρόμια Σαντορίνης και Κω

07 Ιουλίου 2014 11:55
Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης δυο αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνελήφθησαν χθες (6.7.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 31 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων δελτίων ταυτότητας ιταλικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις για Ιταλία και Νορβηγία, αντίστοιχα.

Τα πλαστογραφημένα δελτία ταυτότητας κατασχέθηκαν και διαπιστώθηκε ότι αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Συλλήψεις και στην Κω

Συνελήφθησαν προχθές (5.7.2014) στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δυο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 47 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση παραποιημένων διαβατήριων αρχών Αυστρίας επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ελβετία.

Τα πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos