Θανάσιμος τραυματισμός ανηλίκου στη Μύκονο και σύλληψη των υπευθύνων

12 Αυγούστου 2014 14:56

Θανάσιμα τραυματίστηκε ανήλικος 10 ετών, απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διενέργεια θαλάσσιου μέσου αναψυχής, στην περιοχή "ΚΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ" Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης της οικείας Λιμενικής Αρχής, για ατύχημα στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, πλωτό περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε άμεσα στο σημείο, διαπιστώνοντας το θανάσιμο τραυματισμό 10χρονου, ο οποίος επέβαινε σε θαλάσσιο έλκηθρο, ελκούμενο από το Τ/Χ σκάφος "ΤΟΥΙΤΙ" Τ.Μ. 338.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελιγμών του εν λόγω Τ/Χ, ενώ αυτό έλκυε δύο θαλάσσια έλκηθρα με τέσσερις ανήλικους επιβαίνοντες επί αυτών, (δύο σε κάθε έλκηθρο αντίστοιχα) ο 10χρονος βρέθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από την προπέλα του σκάφους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθη ο 22χρονος χειριστής του Τ/Χ καθώς και ο 64χρονος εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ενώ η σορός του 10χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos