Σύλληψη ναυτικών στη Θήρα

31 Αυγούστου 2014 13:44

Δύο (02) ναυτικοί ως ύποπτοι κλοπής χρημάτων και άλλων αντικειμένων από ελλιμενιζόμενα Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφη στην περιοχή της Θήρας συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, ηλικίας 31 και 28 ετών, ήταν ναυτολογημένοι ως ναύτης και ναυτόπαις αντίστοιχα σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος, ενώ κατόπιν διενεργηθείσας έρευνας, βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου και κατασχέθηκαν: ένα (01) χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, δύο (02) χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ και ένα (01) χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ προσημειωμένα (φωτοτυπημένα), καθώς και δύο (02) χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ, πέντε (05) χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, δύο (02) χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ και ένα (01) επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκαν από τον υπεύθυνο λειτουργίας Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους τρόφιμα, ποτά και αναψυκτικά που είχαν κλαπεί και βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos