Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής χρημάτων από τα ΕΛ.ΤΑ. Θήρας

22 Νοεμβρίου 2014 17:36

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω μια 31χρονη ημεδαπή

Η δράστιδα κατά τον τελευταίο χρόνο είχε αφαιρέσει τμηματικά το συνολικό ποσό των 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε χθες (21.11.2014) στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας κλοπή χρημάτων από υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Θήρα και συνελήφθη επ' αυτοφώρω μια 31χρονη ημεδαπή.

Αναλυτικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας η δράστιδα από το Νοέμβριο του 2013 αφαιρούσε τμηματικά και συστηματικά διάφορα χρηματικά ποσά από ταμείο υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ., εκμεταλλευόμενη επισκέψεις που πραγματοποιούσε σε φιλικό της πρόσωπο-υπάλληλο του συγκεκριμένου καταστήματος.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που αφαίρεσε η κατηγορούμενη ανέρχεται στα 12.000 ευρώ.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οργανώθηκε άμεσα, ύστερα από καταγγελία που έγινε στις 20.11.2014, αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία προσημειώθηκαν χρήματα που τοποθετήθηκαν στο ταμείο του καταστήματος και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση το κτήριο που στεγάζεται.

Στις 21.11.2014 το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στην 31χρονη που εξέρχονταν από το κατάστημα και βρέθηκαν στην κατοχή της 300 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν μέρος των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων .

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos