Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών στη Σύρο

14 Ιανουαρίου 2015 17:51

Δράστης είναι ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Βρέθηκαν στην κατοχή του προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν

Εξιχνιάστηκαν χθες (13.1.2015), ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, τρεις υποθέσεις κλοπών σε επιχειρήσεις και κατοικία στο νησί της Σύρου.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 35χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης διερεύνησης σχετικών καταγγελιών εξακριβώθηκε ότι ο 35χρονος:

• Το χρονικό διάστημα από 18 έως 21.12.2014 μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία αλλοδαπού και αφαίρεσε χρηματικό πόσο

• Την 10.1.2015 πρώτες πρωινές ώρες παραβίασε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσε χρήματα και προϊόντα καπνού. Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα αποπειράθηκε να διαρρήξει και δεύτερο πρατήριο υγρών καυσίμων, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης προσήχθη χθες το απόγευμα και εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των κλεμμένων καπνικών προϊόντων τα οποία αποδόθηκαν στο δικαιούχο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos