×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Άρωμα χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας πλημμύρισε την κεντρική πλατεία της Νάουσας όταν το απόγευμα του Σαββάτου 7/12 παρουσία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άρωμα χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας πλημμύρισε την κεντρική πλατεία της Νάουσας όταν το απόγευμα του Σαββάτου 7/12 παρουσία μικρών και μεγάλων που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, έγινε η

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιχνίδια για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Κυκλάδων ανδρών στον 2ο και 3ο όμιλο αλλά και για τα πρωταθλήματα νέων και παίδων διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8/12/2013. Ακολουθούν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν, θα το μπορούσα λοιπόν Φίλες & Φίλοι να γίνω ένας καλός & κυρίως χρήσιμος γενικά «πολιτικός» «άνευ» έμφρονου λόγου ή πειθούς δημοκρατικής ευθύνης ήθους & έργου «συμβολαίων», τιμής.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Οι κακοποιοί από την Αλβανία άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των τριών αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για παράνομη αλιεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 14:48

Με 153 «ναι» πέρασε ο προϋπολογισμός

Με 153 ψήφους υπέρ, έναντι 142 κατά και ένα «παρών» υπερψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2014, η συζήτηση για τον οποίο διεξήχθη σε σχετικά χαμηλούς τόνους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 14:45

Ραντεβού με τον γιατρό στην τηλεόραση

Πρωτοποριακό πρόγραμμα τηλεϊατρικής για ηλικιωμένους στη Χώρα των Βάσκων αξιοποιεί την κάμερα Kinect της παιχνοδοκονδόλας Xbox της Microsoft.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos