×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Πλησιάζοντας προς το τέλος των δύο κουτσουρεμένων περιόδων της δημοτικής αρχής , υπό τον κ. Χρήστο Βλαχογιάννη , η πρώτη από κληρονομιά , 39 μηνών και η δεύτερη

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

"Γιορτή του ψαριού" την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 21.30 στην παραλία Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι σε όλους γνωστό ότι ανάμεσα στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου και την Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου υπάρχουν αρκετές διαφορές, κύρια σε ότι αφορά τις θέσεις και τη στάση των δύο παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει του μηνός Αυγούστου 2013, ως υπεύθυνη αρχή του τόπου, αν και χωρίς δικαιοδοσία στα θέματα του Κέντρου Υγείας, εκπέμπω προς εσάς σήμα κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί από την άποψη των υπηρεσιών υγείας, στο νησί μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Καναδικής Εταιρείας κατασκευής υδροπλάνων «Viking Air» κ. Robert Curtis συνοδευόμενος από τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (30-07-2013) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για διαφορετικές υποθέσεις σωματικών βλαβών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 15:55

Οικογενειακά επιδόματα

Από την πορεία εκκαθάρισης των αιτημάτων για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, προκύπτει ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί 142.543 αιτήματα, συνολικού ποσού 234 εκ ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το αυτονόητο δικαίωμα της μετακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων διασφαλίζεται μόνο με το δημόσιο-κοινωνικό έλεγχο», τόνισε ανάμεσα στα άλλα στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στην ημερίδα που διοργανώθηκε χθες στη Σύρο για την ανάπτυξη των υδροπλάνων στα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 10:13

"Έφυγε" η κυρία των ντοκιμαντέρ

Τα ξημερώματα της Τρίτης, στα 78 της χρόνια, έφυγε από τη ζωή η σκηνοθέτιδα Αλίντα Δημητρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos