×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 24 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Ο πανικός μπροστά στην διαφαινόμενη ήττα του τοπικού κατεστημένου εξουσίας, μπορεί να ερμηνεύσει τις φωνασκίες, τον εκμαυλισμό συνειδήσεων, τον οχετό των ύβρεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24-05-2014 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, από 29χρονη υπήκοο Η.Π.Α. ότι πρώτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου προσκαλεί όλα τα μέλη του στην εαρινή αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων « Αγία Σοφία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, στην πλατεία Συντάγματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ολυμπιονίκη της πάλης και παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θρηνεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο κόσμος του αθλητισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μεγάλη γιορτή της τζαζ, με τη συμμετοχή αξιόλογων Ελλήνων αλλά και ξένων μουσικών και συγκροτημάτων, θα φιλοξενήσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 του μήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άνοιξαν από την Πέμπτη οι ευρωκάλπες για χώρες όπως η Βρετανία, όπου ο ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάρατζ αναμένεται να έχει υψηλά ποσοστά,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα 7 ιντσών tablet με δυνατότητες τρισδιάστατης χαρτογράφησης του περιβάλλοντος έχει στα σκαριά η Google, αποκαλύπτει η Wall Street Journal.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos