×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Οι εικόνες προκαλούν. Όχι μόνο την αρχαιολατρική ευαισθησία αλλά και την σύγχρονη αγωγή διαφύλαξης μιας κόσμιας καθημερινότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 21:16

Ακυβερνησία Ι/Φ στη Σέριφο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σερίφου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ ''SEA JET 2'' N.Π. 10571, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα Μήλου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέκρουσε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''SPEEDRUNNER ΙΙΙ'' Ν.Π.11886, κατά τη διαδικασία χειρισμών απόπλου του για ασφαλές αγκυροβόλιο,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στη θεώρηση των βιβλιαρίων Υγείας των ασφαλισμένων στα γκισέ των Ταμείων βάζει το υπουργείο Απασχόλησης καθώς μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε ότι από 10 Ιουνίου, η ενέργεια αυτή θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ι. «Πάρος, Τώρα στην πράξη» (Μ. Κωβαίος)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτές τις ημέρες στην Κάρπαθο πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη που έδωσε τη ζωή του για την Ελλάδα στις 23/5/2006.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 16:02

Δέκα χρόνια Ανοιχτό Στούντιο

Το τοπίο του σύγχρονου ελληνικού χορού ανθίζει αυτήν την περίοδο στην Αθήνα. Τις ίδιες μέρες που το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων παρουσιάζει το Φεστιβάλ του φέτος για πρώτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με πολύ μεγάλα προβλήματα λειτουργεί σήμερα η ιστοσελίδα TAXIS του υπουργείου Οικονομικών, καθώς οι φορολογούμενοι προσπαθούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos