Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Ο ελληνικός λαός, που τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σκληρά από την βαρβαρότητα των μνημονιακών μέτρων, μίλησε και με την ετυμηγορία του στις βουλευτικές εκλογές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοκόλλητα στους κάδους όπου οι συμπολίτες και γείτονές μας δυστυχώς πετούν ζωντανά γατάκια και κουταβάκια τοποθετούν οι φιλοζωικοί σύλλογοι της Πάρου Paws και «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 97/2014 απόφαση του Δ. Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. εγκρίθηκε η ίδρυση μητρώου πολιτιστικών συλλόγων. Προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτής της απόφασης παρακαλείσθε να μας υποβάλετε τα παρακάτω :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη 11-12-2014 και ώρα 7:15, στην Παροικία Πάρου συνεδρίασε το νέο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαιρετίζουμε τους Πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, για την υποστήριξη και την υπερψήφιση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στα δυο νησιά μας αλλά και σε ολόκληρες τις Κυκλάδες .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26-1-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο (2) άγνωστοι δράστες, με το πρόσχημα ότι χρήζουν βοηθείας λόγω τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο νωρίτερα ενεπλάκησαν, χτύπησαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, μετά από πρόσκληση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, θα συμμετάσχει στη 10η HORECA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015 (στο METROPOLITAN EXPO), με σκοπό την προβολή της Σίφνου μέσα από τα τοπικά μας προϊόντα και την παρουσίαση του σιφναίικου πρωινού, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό».

Παρακαλούνται όσοι ζαχαροπλάστες και παραγωγοί τοπικών προϊόντων επιθυμούν να διαθέσουν προϊόντα για τους σκοπούς της διοργάνωσης, με ανταποδοτικό όφελος την προβολή των επιχειρήσεών τους σε αυτή την έκθεση – θεσμό, που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6937072339 (Βασίλης Ψαθάς) 6947610783 (Μαρία Ναδάλη), το αργότερο ως το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Τα ονόματα των επαγγελματιών και των φορέων που θα υποστηρίξουν τη συμμετοχή της Σίφνου στη 10η HORECA θα δημοσιοποιηθούν αναλυτικά σε επόμενη ανακοίνωση μας.

Σίφνος, 25.1.2015

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου BLUE HORIZON, που πραγματοποιούσε χθες τα μεσάνυχτα το δρομολόγιο από Ηράκλειο για Πειραιά.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας ήταν το πρωί της Τρίτης το Facebook και το Instagram σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη, με συνέπεια για περίπου μία ώρα να μην έχουν πρόσβαση

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos