Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Το 1978 τερματίστηκε στην Ελλάδα ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος ή απλά ο Έλεγχος όπως επικράτησε να αποκαλείται από τον Ελληνικό Λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το "Συντονιστικό για την Υγεία" στη συνεδρίαση της Δευτέρας, 16 Μαρτίου 2015, αφού ενημερώθηκε για όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση της Επιτροπής του 'Συντονιστικού" με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου και με διευρυμένη σύνθεση την Παρασκευή, 20 Μαρτίου στις 20:00, στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου συμμετέχει μετά από σχετική πρόσκληση, στην νεοσυσταθείσα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων εδάφους του νέου αερολιμένα Πάρου. Σκοπός είναι η συνδρομή στην άμεση λειτουργία του νέου αεροδρομίου, χωρίς να παραβλέπεται ότι υπάρχει αντίστοιχη μεγάλη ανάγκη διασφάλισης της μακροπρόθεσμης λειτουργίας του νέου αεροδρομίου σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα πρότυπα των αρμοδίων υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Μνήμη και Τρίτη Ηλικία» στο χώρο του ΚΑΠΗ Παροικιάς Πάρου, από τον Κοινωνικό Λειτουργό και υπεύθυνο του Συμβουλευτικού σταθμού για την Άνοια στην Πάρο Δημήτρη Γαλάνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από παρέμβαση των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις Κυκλάδες, Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, και συνεννόηση τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη όσο και με τη Διοίκηση του ΙΚΑ, παγώνει η πορεία κατάργησης του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στη Μήλο, όπως είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσκληση για την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο χώρο του Πολιτιστικού, για να παρακολουθήσετε την ομιλία :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή στην Κινηματογραφική Λέσχη του "Αρχιλόχου" θα προβληθεί η τελευταία ταινία της σεζόν 2014 - 2015. Σας περιμένουμε για σας πούμε ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, καλούν παρουσία και του κ. Δημάρχου Πάρου τους Δημότες και Κατοίκους της περιφέρειάς μας σε Λαϊκή Συνέλευση την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Αγροτολέσχης Μάρπησσας με θέματα συζήτησης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημειώθηκε Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους (4,5) βαθμών της κλίμακας Richter, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο (25) χλμ. Ν/Α της Αστυπάλαιας, που προέρχονταν από απόσταση (309) χλμ. Ν/Α της Αθήνας. Θύματα ή ζημιές δεν αναφέρθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos