Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Σκληρή και αποφασιστική αντίδραση στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στα νησιά, αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, με το ζήτημα του Φ.Π.Α., ως μοναδικό θέμα συζήτησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 06-06-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 28χρονος υπήκοος Σομαλίας γιατί διέθετε προς πώληση -160- τεμάχια προϊόντων (ζεύγη γυαλιών ηλίου) απομίμησης και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη Τύπου έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος για να παρουσιάσει το πλαίσιο των τριών σημείων που συμφωνήθηκαν στην συνάντηση των φορέων του Αιγαίου με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η πρώτη συνάντηση και προπόνηση των αθλητών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου με σκοπό την δημιουργία μικτής ομάδας Ακαδημιών στις ηλικίες γεννηθέντων τα έτη 2003 και 2004 (προπαιδικό).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μελλοντική «τύχη» του εγκαταλειμμένου σήμερα κτηρίου του ξενοδοχείου «Ξενία» στη Νάουσα, φαίνεται να αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, «αίνιγμα», καθώς το προνομιακής θέσης πάλαι ποτέ ιστορικό ξενοδοχείο έχει γίνει μήλον της έριδος για φορείς και ιδιώτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05/06/2015 και ώρα 12.00 συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στο οποίο συζητήθηκε και το 7ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης <<Απόφαση για ορισμό, συγκρότηση επιτροπών Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου>>.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια μέτρησης που πραγματοποίησαν ο Γερμανικός Οργανισμός Προστασίας της Φύσης και του Περιβάλλοντος (NABU) και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.
Καμπανάκι για τη ρύπανση από τα κρουαζιερόπλοια στα λιμάνια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντονη κινητικότητα ώστε να κατατεθούν άμεσα οι αντιπροτάσεις της κυβέρνησης στους θεσμούς, υπήρχε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Βαρουφάκη, να συναντάται σήμερα το πρωί με τον Γερμανό ομόλογό του, κ. Β. Σόιμπλε, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έχει ήδη ετοιμάσει ένα προσχέδιο της νέας πρότασης προς τους θεσμούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήγμα στον Πρόεδρο Ερντογάν κατάφεραν οι τούρκοι ψηφοφόροι στις εκλογές της Κυριακής. Το κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης έχασε την πλειοψηφία στην Βουλή καί σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, το αποτέλεσμα των εκλογών "παγώνει" τις φιλοδοξίες του για αναθεώρηση του Συντάγματος και περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εφαρμογή χρειάζεται μόλις 1 MB αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή του χρήστη, και είναι βελτιστοποιημένη για χαμηλή κατανάλωση δεδομένων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos