Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Μετά και τις ανεπίσημες πληροφορίες περί περιορισμού των δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ στα γεωγραφικά όρια του Βορείου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, παρουσία πολυάριθμων φιλάθλων, έληξαν με μεγάλη επιτυχία οι τριήμεροι αγώνες του 6ου Πρωταθλήματος Πινγκ-Πονγκ που οργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρά τις μεγάλες προεκλογικές δεσμεύσεις τους για υπεράσπιση της νησιωτικότητας κ αναζογώνηση των απαραίτητων δομών των νησιωτικών περιοχών με ρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση, η οποία συμπεριλήφθηκε στο Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Μέτρα για την Επιτάχυνση του Κυβερνητικού Έργου κι άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Υγείας , προβλέπει να επιβαρύνονται οι προϋπολογισμοί των Δήμων για την κάλυψη κάθε είδους δαπανών των δημόσιων δομών Υγείας (Νοσοκομεία, Μονάδες Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, Δημόσιες Μονάδες Ψυχικής Υγείας, κ.λπ.).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Χρήστος Καλλίας επανεμφανίστηκε στους αγώνες δρόμου και κέρδισε στα 5 χιλιόμετρα στο Attica Run το οποίο διεξήχθη στην Πεύκη. Ο Χρήστος, που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση για περίπου τρεις εβδομάδες και για αυτό το λόγο έτρεξε συντηρητικά και ενμέρει διερευνητικά για να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψει του επικείμενου πανελληνίου πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι χρήστες των Android συσκευών μπορούν να έχουν έως και 20% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στο κινητό τους και πολλοί από αυτούς δεν το γνωρίζουν. Ποιος είναι ο τρόπος; Έχει σχέση με την εφαρμογή του Facebook: Διαγράφοντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή από το κινητό σας εξοικονομείτε 20% μπαταρία!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ». Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Νικόλας Χατζόπουλος που μας ταξιδεύει σε μαγικά πελάγη με ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για τα προβλήματα στην υγεία που απασχολούν τα νησιά του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμα κινδύνου για τον καρκίνο του δέρματος προς την παγκόσμια κοινότητα εξέπεμψε πριν από μερικές ημέρες ο διάσημος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Χιου Τζάκμαν, που χτυπήθηκε για τέταρτη φορά από τη νόσο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρησης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.) και ο Σύλλογος μας, ΑΜΕΣ Νηρέας, σε συνεργασία με τον, τον ΑΟ Πάρου και την Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου διοργάνωσε διημερίδα με θέμα την Διδακτική μεθοδολογία Πετοσφαίρισης για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην αίθουσα του ΕΠΑΛ Πάρου, στις 6 και 7 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos