Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Δυσάρεστες καταστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Π, με την 547/18-01-2016 απόφαση του, συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10/02/16 ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για μεθαύριο Παρασκευή 05/02 προβλέπονται βροχές και πιθανόν καταιγίδες ενώ αναμένεται και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 72χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mία 64χρονη, η οποία είχε μολυνθεί από τον ιό της γρίπης H1N1 και νοσηλεύονταν επί μακρόν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία της Πνευμονολογική Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, κατέληξε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, το απόγευμα, μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 28-12-15, 5 μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων χρειάστηκε να σπεύσουν στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να μεταφέρουν τρεις ασθενείς στο λιμάνι, απ' όπου τους παρέλαβε ταχύπλοο για άμεση διακομιδή τους στο νοσοκομείο Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστεί τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τη «νησιώτικη βραδιά».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη χθεσινή απόφαση του συνόλου των επιστημονικών φορέων της χώρας που ελήφθη στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για διακοπή του διαλόγου έως να δοθούν ποσοτικοποιημένα στοιχεία από το Υπουργείο Εργασίας και αναλογιστική μελέτη για την βιωσιμότητα του προτεινόμενου σχεδίου του ασφαλιστικού, ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων ανακοινώνει ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos