Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Πριν λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα σουτιέν το οποίο δεν έχει καθόλου κορδόνια, δεσίματα και μπαλένες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα βαριάς εθνικής ιστορικής μνήμης η 28ης Οκτωβρίου για τον ελληνισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΎ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ #thilaZO, διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 16:50

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Νάξο

Με τη μαθητική παρέλαση στην κεντρική παραλιακή οδό, κορυφώθηκαν το Σάββατο το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Χώρα της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μαθητές έκαναν παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, αλλά μία εκπαιδευτικός ήταν εκείνη που ξεχώρισε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα βαριάς εθνικής ιστορικής μνήμης η 28ης Οκτωβρίου για τον ελληνισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Και ενώ όλοι καμάρωναν τη μαθητιώσα νεολαία της Πάρου που παρήλαυνε με καμάρι στην παραλιακή οδό της Παροικίας, ένα μηχανοκίνητο μέσο, στην προκειμένη περίπτωση ένα όχημα, αποτελούσε μέρος του «πλάνου» της υπερήφανης παρέλασης των μαθητών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρότα αυτοδυναμίας η αξιωματική αντιπολίτευση, αν και η δυναμική της εμφανίζεται στάσιμη - Πενιχρά τα αποτελέσματα της φθινοπωρινής κυβερνητικής αντεπίθεσης - Κεντροαριστερά: Ποιος θα μονομαχήσει με τη Φώφη στον β' γύρο; - Τι λένε οι πολίτες για την πορεία της οικονομίας, το πλεόνασμα, τις παρελάσεις και τον εκσυγχρονισμό των F-16 - Στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο συλληφθείς νοίκιαζε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής - Εμπλέκεται και στην υπόθεση της αποστολής «τρομο-δεμάτων» στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και σε οργανισμούς της ΕΕ, τον περασμένο Μάρτιο - Ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι ο άτυπος αρχηγός μίας νέας γενιάς των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos