Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Διευθυντή του Αρχαιολογικού Πάρκου της Πομπηίας, Καθηγητή Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης, κ. Massimo Osanna, τον Διευθυντή της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, κ. Alexandre Farnoux και τον Έφορο Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κ. Δημήτρη Αθανασούλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν.2703/1999 καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.
Τιμώντας την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι νησιώτες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Απαιτούν ισονομία, δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες» τόνισε ο Περιφερειάρχης στην Επιτροπή για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της ακτοπλοΐας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 04-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας διέρρηξε περίπτερο και αφαίρεσε προϊόντα καπνού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-05-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 21χρονος ημεδαπός γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης κάνναβης και ζυγαριά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Τρίτη 9-5-2017 και ώρα 10.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19/5/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού, στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 4 Μαΐου η Β΄ Τάξη του σχολείου μας στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων της Χημείας ,Βιολογίας και Τεχνολογίας επισκέφτηκε τον βιολογικό καθαρισμό της Παροικίας. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν στην πράξη φαινόμενα και διαδικασίες που διαπραγματεύονται στα παραπάνω μαθήματα βελτιώνοντας σημαντικά με αυτόν τον τρόπο τα μαθησιακά αποτελέσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες στους συμμετέχοντες που δέχονται να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, στην οποία παρουσιάστηκε η Έκθεση Απολογισμού της ΑΑΔΕ για το 2016, ανέφερε ότι προσωπικά θα προτιμούσε να είναι μια αυτοτελής υπηρεσία στο πλαίσιο του Υπουργείου Οικονομικών, όμως αναγνωρίζει τη σκοπιμότητα για την οποία ψηφίστηκε η ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας που μετέπειτα έγινε ανεξάρτητη αρχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos