Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Νεκρός ανασύρθηκε, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης» - Πώς συνέβη η τραγωδία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου μέχρι περίπου τις πρώτες πρωινές ώρες, σφοδρή καταιγίδα σημειώθηκε στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός επικράτησε λίγο πριν τις 08.00 το πρωί στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα σε ταχυφαγείο της Οδού Ρήγα Φεραίου. Δύο άτομα (ηλικίας περίπου 30 ετών) τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα την ώρα που οι τελευταίοι (33 και 30 ετών) βρισκόντουσαν εντός του ταχυφαγείου και έτρωγαν χωρίς να δώσουν κάποια αφορμή όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 12:04

Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη 18/12

Την Τρίτη (18/12) επιδείνωση από τα δυτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ότι κατά τη διάρκεια του πλου του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE GALAXY” από Χανιά προς Πειραιά, 17χρονος επιβάτης τραυματίστηκε εντός της καμπίνας του στο δάκτυλο του δεξιού κάτω άκρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο λιμάνι της Πάτρας προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «superfast 2» κατά τη διαδικασία απόπλου του για το Μπάρι στην Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του απόψε στην έναρξη των εργασιών του 3ου τακτικού Συνεδρίου της Νεολαίας ΑΝΕΛ, είπε ότι είναι πιθανόν να διεξαχθούν όλες οι εκλογές μαζί, ενώ σε ό,τι αφορά τους ΑΝΕΛ θα δώσουν ιδιαίτερο βάρος στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χακάρισμα είναι μία από τις μάστιγες της εποχής και οι περισσότεροι ψάχνουν όλο και πιο ευφάνταστα password για να διαφυλάξουν τους λογαριασμούς τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αντί να στέκονται στον κρύο αέρα και τα χιόνια προτιμούν να «ψαρεύουν» πελάτες από το τηλέφωνο. Αντί να μοιράζουν δώρα από τους σάκους που κουβαλάνε μαζί τους, κάνουν μάρκετινγκ με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τη ζεστασιά του σπιτιού τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos