Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου σε συνεργασία με τους σεφ κυρία Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, κύριο Ηλία Μαμαλάκη και κύριο Πάνο Ιωαννίδη και τη δημοσιογράφο-συγγραφέα κυρία Νίκη Μηταρέα, τα Οινοποιεία: του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου», της εταιρείας «Ε. Θ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ Α.Ε.», «Ανουσάκη» του κ. Παντελή Ανουσάκη, «Λουρίδη» του κ. Νίκου Λουρίδη, «AΣΤΕΡΑΣ» του κ. Κων/νου Ρούσσου και Nαουσαίους μικροοινοπαραγωγούς, διοργανώνει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 διημερίδα με τον τίτλο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύτιμη υπήρξε η συμβολή των μελών της Ε.Ο.Δ. Κυκλάδων στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που έπληξε την Πάρο για δύο συνεχείς ημέρες κατακαίγοντας εκατοντάδες στρέμματα γης στην ευρύτερη περιοχή Κακάπετρα - Ασπριές του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Μεγάλοι δημιουργοί"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν πρόσφατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αν.Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη. θα διατεθούν 286.352 €, για την υποστήριξη της στρατηγικής της έξυπνης εξειδίκευσης στο Νομό Κυκλάδων, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου υποδομής στην Πάρο, επιτελέστηκε με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης των μελετών της Α' Φάσης του νέου εμπορικού λιμένα Πάρου, στη περιοχή ΚΑΜΙΝΑΚΙ της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 10-8-2018, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 13η Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται απόψε η ευρωπαϊκή εβδομάδα, με τον Ολυμπιακό να κλείνει τις ελληνικές συμμετοχές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρακαλούμε την Δευτέρα 13-8-2018 ώρα 09.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos