Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση στην ιστορία της Πάρου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην εκδήλωση του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη». Πάνω από 700 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα «Μινώα» στη Νάουσα για να δουν τον Δήμαρχο Πάρου, Μάρκο Ι. Κωβαίο, να παρουσιάζει το πρόγραμμα του για την περίοδο 2019-2023. Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, όπου ο κόσμος διέκοπτε συχνά την ομιλία για να χειροκροτήσει με ενθουσιασμό, ο Δήμαρχος ανέπτυξε τη βασική φιλοσοφία του προγράμματός του, στον πυρήνα του οποίου βρίσκεται η αειφορία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 14:56

Σίφνος: 3ος Αγώνα Δρόμου «Sifnos Run 2019»

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διοργάνωσης του 3ου Αγώνα Δρόμου «Sifnos Run 2019», την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 θα γίνουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-05-2019 το πρωί συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλός ο καιρός σήμερα και το Σαββατοκύριακο - Απότομη αλλαγή από το βράδυ της Κυριακής - Αναλυτική πρόγνωση με χάρτες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία - Οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για 13.400 εργαζόμενους σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Αγαπάμε την ευθύνη. Όλες οι μάχες και όλα τα μέτωπα που ανοίξαμε, θα κλείσουν μόνο όταν τα νησιά μας θα είναι νικητές” δήλωσε ο Περιφερειάρχης, στην διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξής του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τις αναγγελίες Τσίπρα οι πολίτες αισθάνθηκαν ότι ζούσαν στο καλοκαίρι του 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θηριώδες θα είναι το ποσό που θα μοιράζει το τζόκερ της Κυριακής μετά το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση 2016 της Πέμπτης 09.05.2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 11:17

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αστυπάλαια

Ι.Χ.Φ. αυτ-το, που οδηγούσε 55χρονος, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε πλαγιά, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι φάλαινες μπελούγκα θα μπορούσαν να είναι τόσο φιλικές; Αυτό το έμαθε πρόσφατα μια γυναίκα που η ανάρτησή της έγινε viral.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos