Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Επτά VW ID.3 το λεπτό κλείστηκαν στο πρώτο 24ωρο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας προ-παραγγελίας του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος αποτελεί must προορισμό διακοπών για τον εκκεντρικό designer

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Λάρισα, όπου σε εκλογικό κέντρο υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές προβλήθηκε πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα η αντιπαράθεση να περάσει σε νέα επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομορφιά της Ελλάδας έχει υμνηθεί μέχρι τα πέρατα του κόσμου και φωτογραφίες από νησιά και χωριά κατακλύζουν το Instagram, οπότε η κορυφή στη λίστα του Conde Nast Traveler με τις ομορφότερες χώρες του κόσμου του για το 2019.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει η πτωτική τάση στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων για την Κύπρο και την Τάμτα στη Eurovision. Η Ελλάδα αντίθετα, δείχνει να ανεβαίνει ελαφρά στις αποδόσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 5,5 εκατομμύρια ευρώ, θα μοιράσει του τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στον τυχερό ή τους τυχερούς της αποψινής κλήρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ εξαπέλυσαν στα Εξάρχεια μια ομάδα αναρχικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πρόλαβε να περάσει το Πάσχα και να ολοκληρωθεί η έλευση του τουριστικού κύματος της πασχαλινής περιόδου και μπήκε ο Μαϊος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο κύμα κακοκαιρίας σχετίζεται με ένα βαρομετρικό χαμηλό, το κέντρο του οποίου θα παραμείνει στη Νότια Ιταλία έως και την Τρίτη, 14 Μαΐου, και στη συνέχεια θα περάσει πάνω από τη χώρα μας
Ραγδαία αναμένεται να είναι η επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής καθώς το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Κομνηνός Στρογγύλης από το νησί της Σύρου, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος «Όρθια Ελλάδα» στις εκλογές της 26ης Μαϊου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos