Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Πέντε μαθητές κατηγορούνται για σωρεία ληστειών στην Πανεπιστημιούπολη και την παραλία της Θεσσαλονίκης - Δρούσαν ως «αγέλη» και λήστευαν με την απειλή μαχαιριού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταγή για γλυκό που θα συνοδεύσει τον καφέ, έτοιμη στο φλιτζάνι μέχρι να πεις κύμινο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Απίστευτη αγριότητα από 25χρονη στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, η οποία έσπρωξε από την πόρτα του λεωφορείου ηλικιωμένο, μόνο και μόνο επειδή της έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά της. Σήμερα κατηγορείται για τον φόνο του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από την εποχική γρίπη, αφού πλέον τα θύματα ανέρχονται σε 152 στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτή έκανε ο ΥΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης την τροπολογία που κατέθεσαν 11 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία δίδεται η δυνατότητα στον υπουργό Περιβάλλοντος να χορηγεί παράταση έως και έξι μηνών για την υποβολή δικαιολογητικών όσον αφορά το Κτηματολόγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS υποδέχθηκε και επισήμως στον στόλο της τον παγκόσμιο πρωταθλητή WorldChampion Jet, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα εγκαίνια των νέων δρομολογίων του πλοίου, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του στις 27 Απριλίου από τον Πειραιά για τα νησιά της Σύρου, της Μυκόνου, της Νάξου και της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 17:16

H Πάρος… παίζει Beach Handball

Διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή Ελλάδας, Γαλλίας, ΗΠΑ, το διάστημα 18-23 Ιουνίου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ένα έργο απολύτως απαραίτητο, για το οποίο η Τζιά περίμενε πολλά χρόνια, προχώρησε με την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο του νησιού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εργαστήριο τεχνών και έκφρασης του Ιωάννη Παπλωματά "Art studio 34β" βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για επικοινωνία και καλλιτεχνική έκφραση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Μεταφέρω το μήνυμα από όλους γενικά τους ανθρώπους του Τουρισμού: αυτή η διοίκηση στο Νότιο Αιγαίο, έκανε τη διαφορά”, δήλωσε ο Γρηγόρης Τάσιος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos