Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Οι εκλογές πλησιάζουν και όσοι επιθυμούν να εκλεγούν σε κάποιο αξίωμα κάνουν τα πάντα για μερικούς σταυρούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αμύγδαλα θεωρούνται πολύτιμα για την πρόληψη σημαντικών ασθενειών, της πρόωρης γήρανσης του οργανισμού και για τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/05) στον κόμβο Ταυρωνίδη στα Χανιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Πανελλήνιες πλησιάζουν και το άγχος των μαθητών… χτυπά κόκκινο, αφού θα κλιθούν να υπερασπιστούν τους κόπους μια ολόκληρης χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασυνήθιστο θέαμα έγινε στην είσοδο του οικισμού της Νάουσας ένας πελώριος καφετί σκύλος που… λίγο έλειψε να μπει στη θέση του οδηγού κάμπριο αυτοκινήτου εν κινήσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες µεγάλες εταιρείες… µετακοµίζουν στην Αττική Ριβιέρα - Ξεπερνάει τα 100 εκατ. ευρώ η συνολική αξία των κεφαλαίων που τοποθετούνται παραθαλάσσια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Μύκονο

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 26, 25 και 21 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες της 17-05-19, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο στην περιοχή “ΛΑΚΚΑ” Μυκόνου, ο 26χρονος βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους δύο γραμμαρίων και εξήντα τριών εκατοστών του γραμμαρίου (2,63gr), και ο οποίος υπέδειξε τον 21χρονο αλλοδαπό ως προμηθευτή αυτής.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 25χρονου και του 21χρονου με τη συνδρομή στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ανευρέθησαν έξι νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι ενός γραμμαρίου και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (21,46gr). Επιπλέον, o 25χρονος και ο 21χρονος διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, όπως επίσης και τρία χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω.

Επίσης, στη σύλληψη επτά αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., σε οικία στην περιοχή ''ΠΕΤΕΙΝΑΡΟΣ'' Μυκόνου, βρέθηκαν διάσπαρτες εντός αυτής καθώς και σε παρακείμενα σημεία του προαύλιου χώρου της, ικανός αριθμός από νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους εκατόν δέκα τεσσάρων γραμμαρίων και σαράντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (114,46gr). Επιπλέον, τρεις εκ των συλληφθέντων διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ δύο εξ΄ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.
Διαθέσιμο φωτογραφικό στην ιστοσελίδα www.hcg.gr

Τέλος, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν,πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από τα ανωτέρω στελέχη με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στην περιοχή ''ΠΕΤΕΙΝΑΡΟΣ'' Μυκόνου, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους τριών γραμμαρίων και είκοσι τεσσάρων εκατοστών του γραμμαρίου (3,24gr). Επίσης ο ανωτέρω είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή (19/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους, ενώ ξεχωρίζει το Πλατανιάς – ΟΦΗ για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Superleague, όπως επίσης και ο μεγάλος τελικός της Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εδώ και πολύ καιρό είχα προβληματιστεί αν θα ήταν σκόπιμο να είμαι και πάλι υποψήφιος, δεδομένου ότι ο ηγέτης της περιφερειακής μας παράταξης Γιάννης Μαχαιρίδης δεν θα κατήρχετο στον εκλογικό αγώνα για προσωπικούς του λόγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα απλό δελτίο αξίας 3 μόλις ευρώ, τίναξε τη μπάνκα στον αέρα στα Τρίκαλα και έγινε εκατομμυριούχος. Ο λόγος για τον υπερτυχερό του τζόκερ που κέρδισε 1.025.666,68 ευρώ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos