Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν 5 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "12 Ένορκοι"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αποφάσεις ένταξης των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Μαΐου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σύγκρουση έγινε στη Βέροια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα βραβεία, οι εξαιρετικές κριτικές και οι εκατοντάδες χιλιάδες θεατές της sold – out θεατρικής παράστασης «12 Ένορκοι» που παίζεται εδώ και πέντε χρόνια, αποδεικνύουν περίτρανα μια μεγάλη αλήθεια:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά απ' τα παιχνίδια πλέον είναι αδιάφορα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν ευκαιρίες, τις οποίες στο Betarades.gr φυσικά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που ανέλαβαν τα Υπουργεία Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας στις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαίου και της 2ας Ιουνίου 2019, ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης ενέκρινε το σχέδιο της ΚΥΑ για την αύξηση των ειδικών αποζημιώσεων των δικαστικών αντιπροσώπων κατά 30% σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Πρωτοδικείο Σύρου ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, για την κατάθεση του συνδυασμού νίκης της παράταξης του “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Gold στην κατηγορία «Καινοτόμο Concept»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos