Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Ταυτότητες με... απευθείας σύνδεση με το φορολογικό μητρώο. Άμεση διασύνδεση και με το ληξιαρχείο. Τι θα ισχύει και πως θα επηρεάσει τη ζωή των πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 23 Οκτωβρίου 2018, εκοιμήθη ο Παριανός Γέροντας Γρηγόριος Ζουμής, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγ. Όρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ενδιάμεσο σταθμό την Άνδρο, στην οποία θα μείνουν και θα περιηγηθούν για δύο ημέρες, έχει ξεκινήσει από το Λαύριο η κυκλική διαδρομή του φετινού γύρου του Αιγαίου, που περνάει από 18 νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του καπετάνιου μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, δε θα υπάρχει υπάλληλος καθαριότητας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στo πλαίσιο της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης, Νότιο Αιγαίο 2019»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζευγάρι που κατοικεί στο Δήμο Ωραιοκάστρου και είχε κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο Τζόκερ πριν από μερικά χρόνια έζησε έναν απίστευτο εφιάλτη τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ακούς τη λέξη «κάλιο», τι σού έρχεται στο μυαλό; Οι μπανάνες, σωστά; Κι όμως υπάρχουν πολλές άλλες τροφές, που περιέχουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα καλίου από αυτές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη στην περιοχή της Λοκρίδας και πιο συγκεκριμένα στο Μαρτίνο μετά την ολική καταστροφή του Ιερού Ναού του Αγίου Σεραφείμ στο κοιμητήριο της Λοκρικής κωμόπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos