Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της 24ωρης απεργίας, μέρους των Ναυτεργατικών Σωματείων της Π,.Ν.Ο, την Τρίτη 18/02/2020 τα δρομολόγια των πλοίων μας, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 16-02-2020 (αριθμός κλήρωσης 2097), οι τυχεροί αριθμοί είναι 13, 22, 12, 43, 1 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό αναμένεται την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο σε κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διήμερο 01 & 02/02/20, πραγματοποιήθηκε από τον Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ, με την συμμετοχή 74 σκαφών Laser 4.7 και 18 σκαφών Laser RDL.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να μην επέτρεψαν να διεξαχθεί ο προγραμματισμένος αγώνας Γ.Σ. Δωδεκάνησος - Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο, στην πρεμιέρα της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εμβληματικό νεοκλασικό του 19ου αιώνα, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Σταδίου με την Αιόλου, λίγα μέτρα από την Ομόνοια, απέκτησε νέο ιδιοκτήτη από τα Τρίκαλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τη Δευτέρα, κατατίθεται στη Βουλή η νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που, για πρώτη φορά, θα συνοδεύεται από

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στιγμές αγωνίας κατά την προσγείωσή τους στις Βρυξέλλες έζησαν ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Μαριέτα Γιαννάκου.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 21:10

Πως θα συντονίσετε το MEGA στις οθόνες σας

Εκπέμπει ήδη το MEGA το σήμα του μέσω DIGEA κι έτσι εσείς μπορείτε από τώρα να το αναζητήσετε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ιράν δεν θα συνομιλήσει ποτέ υπό πίεση με τον επί μακρόν εχθρό του, τις ΗΠΑ, είπε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Χασάν Ροχανί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos