Υποψήφια στα Tourism Awards 2015 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τις ενέργειες τουριςτικης προβολής της έκθεσης του Λούβρου

04 Φεβρουαρίου 2015 15:50

Βραβείο των Tourism Awards 2015 διεκδικεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή της έκθεσης με τα αρχαιολογικά ευρήματα της Ρόδου, η οποία φιλοξενείται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και προκειτε να φιλοξενηθει και στην Ροδο.

Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τη Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από φορείς του ελληνικού τουρισμού και επιχειρήσεις.

Οι δέκα βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding - Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Μάρτιο όπου θα λάβει μέρος αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι αποτελεί στόχο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η διεκδίκηση τουριστικών βραβείων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τα οποία ενισχύουν το τουριστικό image του τόπου στις αγορές.

Η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού

Μαριέττα Παπαβασιλείου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos