Δήμος Σίφνου

13 Φεβρουαρίου 2015 21:17

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας, λαμβάνοντας υπόψη την επισήμανση πολλών συμπολιτών μας επαγγελματιών που αναφέρουν ότι επειδή δεν έχουν πρόσβαση

στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δε λαμβάνουν έγκαιρα γνώση για τα αιτήματα/προσκλήσεις που αναρτώνται, προχωράει στην καταγραφή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, σε τομείς των αρμοδιοτήτων του Δήμου, σε θέματα δηλαδή προμηθειών/ εργασιών/έργων.

Συγκεκριμένα θα συνταχθεί κατάσταση επαγγελματιών ανά κλάδο, η οποία θα περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας όσων θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να τους αποστέλλεται από το Δήμο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, για πιο άμεση ενημέρωση, κάθε έγγραφο αίτημα/πρόσκληση για κατάθεση προσφορών ανά προμήθεια/εργασία/έργο, στο πλαίσιο βέβαια πάντοτε των διαδικασιών που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Καλούμε τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερώνονται με τον τρόπο αυτό, να προσέλθουν στο Δημαρχείο προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους ή αφού τη συμπληρώσουν να την αποστείλουν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2284033076.

Στοχεύοντας η ενημέρωση με την παραπάνω διαδικασία να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015. Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δήμο στο τηλέφωνο 2284360313 και ώρες 09:00-14:00.

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν αποτελεί υποχρέωση που απορρέει από το νόμο. Πιστεύουμε όμως ότι με αυτήν, αφενός θα ωφεληθεί ο Δήμος μας, αφού με την εξασφάλιση περισσότερων προσφορών θα ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και αφετέρου θα ενισχυθεί η τοπική κοινωνία και η οικονομία του νησιού, σε μια περίοδο που η χώρα μας και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι διέρχονται έντονη οικονομική κρίση.

Σίφνος, 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos