Σύσκεψη για τη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου

05 Μαρτίου 2015 16:17

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιιγαίου σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, του Δημάρχου


Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, του Διευθυντή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Περικλή Μπακοδήμου, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης κ. Νικόλαου Βελέτζα, του Αστυνόμου κ. Ιορδάνη Τζίκα, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης κ. Δημητρίου Γιάνναρη, του Διοικητή του Λιμεναρχείου Σύρου κ. Ιωάννη Γκύζη, του Διευθυντή ΑΣΠ της ΔΕΗ Σύρου κ. Χρήστου Χρυσούλα, του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κ. Μιχάλη Κωβαίου και του Διοικητή του Βαρδάκειου και Πρώιου Νοσοκομείου Σύρου κ. Ιωάννη Πετράκη, όπου συζητήθηκαν τόσο οργανωτικά θέματα, όσο και θέματα ασφάλειας, διανομής των εισιτηρίων και προβολής του νησιού και της διοργάνωσης, με την πρόθεση όλων για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου να είναι διάχυτη.

 

Στο τέλος της συνάντησης ο Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Περικλής Μπακοδήμος δήλωσε: «Η Ομοσπονδία συνεχίζοντας την ανάθεση των μεγάλων διοργανώσεων στην περιφέρεια και στηριζόμενη στη βούληση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο, ανέθεσε στο νησί της Σύρου (το οποίο έχει το άθλημά μας σε πρώτη προτεραιότητα) μια από τις μεγάλες ετήσιες διοργανώσεις της το Final 4 Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα έχουμε συμφωνήσει και συναποφασίσει είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση».

Κλείνοντας ο κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανάληψη της διοργάνωσης και βέβαιος για την επιτυχία της. Η εμπειρία μας, η ποιότητα του φίλαθλου κοινού της Σύρου και το πολύ υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Θέλω να προτρέψω τους Συριανούς να κατακλείσουν το γήπεδο, για να χειροκροτήσουν τόσο την ομάδα μας όσο και τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετέχουν και να ζήσουμε όλοι μαζί τη "γιορτή του volley" στο νησί μας».

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos