Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 12/3/2015 στα γραφεία της Π.Ν.Α στη Ρόδο το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Ενεργειακή Α.Ε

13 Μαρτίου 2015 15:32

Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 12/3/2015 στα γραφεία της Π.Ν.Α στη Ρόδο το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Ενεργειακή Α.Ε υπό την προεδρία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου και Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Π.Ν.Α κου Χ. Κόκκινου.


Παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Σορωνιάτης, η Αντιπρόεδρος κα Παπαβασιλείου , ο εκπρόσωπος της μειοψηφίας στο ΔΣ κος Μαχαιρίδης , το μέλος του ΔΣ κα Γιασιράνη και ο εκπρόσωπος του Δήμου Ροδίων , Αντιδήμαρχος κος Κακκούλης.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν :
- Τα τελευταία βήματα του έργου «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης Ενεργητικών Πολιτικών Υποστήριξης και Προαγωγής της Ενσωμάτωσης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων στην αγορά εργασίας του τουριστικού τομέα της Δωδεκανήσου» (ΤΟΠΕΚΟ) με τον προγραμματισμό των δύο εκδηλώσεων παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου.
- Οι δράσεις του έργου Στήριξη ανέργων και αγροτών για την προώθηση στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα στα Δωδεκάνησα (ΤΟΠΣΑ), που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
- Η σύναψη σύμβασης με δύο Ψυχολόγους σε Ρόδο και Κάλυμνο για την παροχή συμβουλευτικής στους άνεργους ωφελούμενους του έργου.
- Η δημιουργία του ηλεκτρονικού φόρουμ και η διεξαγωγή της ημέρας καριέρας
Συζητήθηκε το θέμα των νέων προγραμμάτων της επόμενης περιόδου. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η έγκριση της πρότασης «Η επίδραση ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Εναλλακτικές προτάσεις για τη μείωση της ανεργίας» που υποβλήθηκε στον ΕΟΧ μεταξύ της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΠΝΑ και του Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Επίσης αναμένεται και η έγκριση του προγράμματος για τις περιφερειακές δομές στήριξης των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.
• Τέλος ,σήμερα 13/3/2015 ο κος Χ. Κόκκινος παρέστη στην εκδήλωση της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου ( ΑΝ.ΔΩ) στη Ρόδο όπου παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα δράσης της , πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και έγινε η παρουσίαση του νέου προεδρείου της .
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της ΑΝ.ΔΩ για την πορεία των κοινών δράσεων της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της ΑΝ.ΔΩ για το πρόγραμμα ΤΟΠΕΚΟ και για τις περιφερειακές δομές στήριξης των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos