Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Γεώργιο Σκανδαλάκη

23 Μαρτίου 2015 21:48

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγος Γεώργιος Σκανδαλάκης συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυκλάδων κ. Νικόλαο Βελέντζα και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Βασιλάκη.


Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον κ. Σκανδαλάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υπογράμμισε τη διάθεσή του για συνεργασία εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της αστυνομίας, που έγκειται στη διατήρηση της ευνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αστυνόμευση της περιοχής, ενώ εκφράστηκε πρόθεση και των δύο πλευρών για άρτια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με βασικό στόχο την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.
Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «Οι πολίτες νιώθουν έντονα την ανάγκη για μία ενισχυμένη Αστυνομία, η οποία θα τους προστατεύει, θα τους προφυλάσσει, θα προάγει τη Δημόσια Τάξη, θα είναι δίπλα στον πολίτη και θα αγωνίζεται καθημερινά για την πάταξη της εγκληματικότητας. Η συνεργασία μας, για την επίτευξη των στόχων που συνδέονται άρρηκτα με τη Δημόσια Τάξη και τη διασφάλιση της Προστασίας του Πολίτη, είναι δεδομένη» .
Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την Αστυνομία για την πολύτιμη συμβολή της χάρη στην οποία στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος VOLLEY, που διεξήχθη το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου στο νησί της Σύρου, δε σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση απεκόμισε θετικότατα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες (αθλητές, παράγοντες κτλ.), οι οποίοι τόνισαν ότι πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση απ' όλους όσοι αναλαμβάνουν τέτοιου είδους διοργανώσεις.

 

Από το Γραφείο του Αντιπερφερειάρχη Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos