Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου της κυβέρνησης

20 Απριλίου 2015 21:53

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου της κυβέρνησης που δεσμεύει ταμειακά διαθέσιμα δημοσίων φορέων και οργανισμών, αναφέρεται:


«Η κυβέρνηση, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δανειστών και να εξυπηρετήσει το κρατικό χρέος, βάζει χέρι και μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στα ταμειακά διαθέσιμα δήμων, περιφερειών και άλλων δημοσίων οργανισμών. Την ίδια στιγμή, προχωράει η δέσμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με αποφάσεις των διοικήσεών τους.
Αυτές οι ενέργειες θα έχουν ως αποτέλεσμα την περαιτέρω περικοπή κοινωνικών δαπανών και την ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της θέσης των λαϊκών στρωμάτων.
Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων. Να μην προχωρήσει καμία δέσμευση ταμειακών διαθέσιμων και αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, των ΟΤΑ και άλλων δημοσίων φορέων. Να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί και να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, όπως στην περίπτωση του PSI».
ΚΟΒ ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. Πάρος 20-4-2015

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos