Συνάντηση των Νίκου Μανιού και Νίκου Συρμαλένιου με το σύλλογο Απολλωνιατών Νάξου

17 Μαϊος 2015 11:53

Συνάντηση με το σύλλογο Απολλωνιατών Νάξου πραγματοποιήθηκε στη βουλή την Παρασκευή 15/5.

Με τους δύο βουλευτές Νίκο Μανιό και Νίκο Συρμαλένιο, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τους Αντώνη Χωριανόπουλο επίτιμο πρόεδρο, τους Ιωάννη Ανδρή, Κωνσταντίνο Ανδρή, Κορρέ - Σιδερή Ειρήνη, Ρούφανη Νικόλαο, Χατζόπουλο Γεώργιο και τους ναυάρχους ε.α. Φηληπολήτη Αντώνιο και Μανωλά Γεώργιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του Απόλλωνα, υπό το φώς και της πρόσφατης επιτόπιας συνάντησης του Νίκου Συρμαλένιου στο νησί. Καταρχήν κατατέθηκε στη συζήτηση, η ενημέρωση από πλευράς του Λιμενικού Ταμείου της Νάξου, ότι τις μέρες αυτές επίκειται η έγκριση της μελέτης αποκαταστάσης των καταστροφών του Φεβρουαρίου και η άμεση έναρξη των εργασιών. Επίσης τέθηκαν στο τραπέζι, τα δύο βασικά θέματα του χωριού, το αλιευτικό καταφύγιο, του οποίου η μελέτη θα πρέπει να επικαιροποιηθεί και να αναζητηθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης και το δεύτερο, η εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού, όπου η βέλτιστη λύση είναι η μετεγκατάσταση, διερευνόντας ταυτόχρονα όλες τις προϋποθέσεις.

Από την πλευρά τους, οι δύο βουλευτές δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στις ταχύτερες λύσεις για ένα αίσιο αποτέλεσμα.

16/5/2015

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos