Δυσεπίλυτα παραμένουν τα προβλήματα υγείας στα νησιά των Κυκλάδων

02 Ιουνίου 2015 20:27

Τα φλέγοντα προβλήματα στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και ταλανίζουν τους κατοίκους των νησιών μας, παραμένουν δυσεπίλυτα παρά τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλονται.


Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στην πρωτοβουλία που έλαβε ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Απειράνθου, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής φροντίδας των κατοίκων σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας. Ωστόσο, παρά την επιμονή, τις συνεχείς οχλήσεις και τη συστράτευση όλων στον αγώνα αυτόν, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Απειράνθου Γεώργιου Μπάκαλου, η επίλυση των προβλημάτων στον τομέα της υγείας είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας.
Όμως, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα συνεχίσει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσεων στα οξύτατα προβλήματα της υγείας στο νησιωτικό χώρο. Για το λόγο αυτό, και όπως είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα Υγείας που απασχολούν τα νησιά μας και να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos