Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί το νησί της Αμοργού

03 Ιουνίου 2015 12:30

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί το νησί Αμοργός του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο του Δήμου Αμοργού (α.π. 1878/29-05-2015), σχετικά με τους περιορισμούς στις εφημερίες που τίθενται στους αγροτικούς ιατρούς στο Κέντρο Υγείας Αμοργού. Σύμφωνα με το έγγραφο του Δήμου οι συγκεκριμένοι περιορισμοί επιτρέπουν στο Κ.Υ. Αμοργού να εφημερεύει μόνο 14 ημέρες το μήνα, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο προς τους μόνιμους κατοίκους όσο και προς τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί και μάλιστα ενόψει της θερινής περιόδου όπου οι ανάγκες περίθαλψης πολλαπλασιάζονται. Ο Δήμος με το έγγραφό του προβαίνει σε προτάσεις και καλεί την πολιτεία να προχωρήσει στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία του Κ.Υ. Αμοργού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos