Ιωάννς Βρούτσης: Σαντορίνη-Σίκινος-Φολέγανδρος-Ανάφη

12 Φεβρουαρίου 2016 20:30

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τα νησιά Σαντορίνη-Σίκινος-Φολέγανδρος-Ανάφη του Νομού Κυκλάδων.

Ειδικότερα:

Προς τον Υπουργό Υγείας κατατέθηκε ως αναφορά το έγγραφο της Επιστημονικής Διευθύντριας του Κ.Υ. Θήρας (α.π. 101/12-2-2016), σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στη Σαντορίνη και στα νησιά ευθύνης της (Θηρασιά, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη).
Συγκεκριμένα, η έλλειψη του αναγκαίου προσωπικού σε όλους τους τομείς του Κ.Υ. στο νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της πατρίδας μας είναι παραπάνω από εμφανής και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι των νησιών που εξυπηρετούνται από αυτό αισθάνονται δικαιολογημένα ανασφάλεια και αγανάκτηση.
Ζητείται, λοιπόν, η άμεση παρέμβαση του υπουργού για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που βιώνουν σήμερα - στον τομέα της υγείας - τόσο η Σαντορίνη όσο και τα νησιά ευθύνης της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos