Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

03 Μαρτίου 2016 11:39

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν η ολοκλήρωση της μελέτης για την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό της Κέας, η εξέλιξη των εργασιών του Δημοτικού Σφαγείου και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Από την πλευρά του ο κ. Ευαγγέλου ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να ενταχθεί ο Δήμος στο διασυνοριακό πρόγραμμα Ελλάδας – Κύπρου μέσω της Ευρωπαϊκής δράσης INTERREG 2014 – 2020.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης: «Μέλημα της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου είναι η αρωγή του έργου των μικρών Δήμων των Κυκλάδων στο μέτρο του δυνατού», ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσπάθεια που καταβάλει η νέα Δημοτική Αρχή για την ανασυγκρότηση του Δήμου, αλλά και για τις πρωτοβουλίες της προκειμένου το νησί να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos