Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου.

07 Μαρτίου 2016 19:48

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί στο γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμο Β΄ Πέτρο Βασιλάκη.

Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον κ. Τσαρδινάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και υπογράμμισε τη διάθεσή του για συνεργασία εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο πολύτιμο έργο της αστυνομίας, που έγκειται στη διατήρηση της ευνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση τέθηκαν σε προτεραιότητα τα θέματα ασφαλείας των νησιωτών του Νοτίου Αιγαίου. Ο κ. Λεονταρίτης αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο τόσο της διοίκησης εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όσο και της αστυνόμευσης εκ μέρους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. Ειδικότερα αναφέρθηκε στη μεγάλη "πληγή του Αιγαίου" το προσφυγικό ζήτημα στο οποίο επιβάλλεται συνεργασία για τη διαχείρισή του σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο. "Οι ανάγκες σε θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης έχουν αυξηθεί στο έπακρο με τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να απαιτούν την άμεση στελέχωσή τους", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεονταρίτης προσθέτοντας ότι "θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συνεργασία της Περιφέρειας νοτίου Αιγαίου για την επίτευξη των στόχων που συνδέονται άρρηκτα με τη Δημόσια Τάξη και τη διασφάλιση της Προστασίας του Πολίτη ".

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos