Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρέσκια, ανανεωμένη και ισχυρή παρουσία των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή τουριστική έκθεση ITB του Βερολίνου

09 Μαρτίου 2016 16:51

Ξεκινά η υλοποίηση του Τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της ΠΝΑΙ

Με το σλόγκαν «Aegean Islands.Like No Οther” να δεσπόζει και να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρίσκονται φέτος στο επίκεντρο της μεγαλύτερης στον κόσμο, διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Βερολίνου, ΙΤΒ, με μια εντυπωσιακή, σύγχρονη εμφάνιση, που αποπνέει φρεσκάδα και ανανέωση.

Η 50η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ ξεκινά σήμερα, 9 Μαρτίου και για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σηματοδοτεί την έναρξη υλοποίησης του Τριετούς Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Τουρισμού της Περιφέρειας, που παρουσιάστηκε στις 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα, όπου απέσπασε εξαιρετικά επαινετικά σχόλια από την πολιτική ηγεσία του τουρισμού και το σύνολο των τουριστικών φορέων της χώρας.

Με όχημα την καμπάνια “Aegean Islands.Like No Other”, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει από την Έκθεση του Βερολίνου, σε άμεση εφαρμογή, το σχέδιο ενεργειών προβολής για το 2016.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας, που ήδη συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, συμμετέχουν τα νησιά Θήρα, Σύρος, Μύκονος, Άνδρος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Μήλος, Σέριφος, Πάρος, Ίος, Νάξος, Ανάφη, Τήνος, Ρόδος, Πάτμος, Αστυπάλαια, Κάρπαθος και Λέρος.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, δήλωσε:
«Από την κατάρτιση του τουριστικού πλάνου της Περιφέρειάς μας, περάσαμε στην υλοποίησή του, σε λιγότερο από δύο μήνες, βάζοντας στην πρώτη γραμμή τα νησιά μας. Η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου είναι ένα ακόμα μεγάλο τεστ μιας διαδρομής που στο τέλος της θα αναδείξει για μια ακόμη φορά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς. Το οξυγόνο της οικονομίας των νησιών μας και της χώρας μας, τον τουρισμό, το αναδεικνύουμε ως πρώτη προτεραιότητα, με επαγγελματισμό και σχέδιο. Οι νησιώτες μας επιβεβαιώνουν και στον τουρισμό ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι προσδοκίες τους μετατρέπονται σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα».

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr