Έργα σήμανσης και ασφάλειας οδικού δικτύου σε Κυκλαδονήσια

05 Απριλίου 2016 12:50

Υπογράφτηκε χθες από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη η εργολαβική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Σήμανση - ασφάλεια οδικού δικτύου των νήσων Ίου, Σικίνου, Φολεγάνδρου, Θηρασιάς και Ανάφης ".

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 128.064,00 ευρώ, περιλαμβάνει διαγραμμίσεις και στηθαία ασφαλείας – ανακλαστήρες οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο των νησιών, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η υλοποίησή του αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 180 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο κ. Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και την οικονομική και κοινωνική κρίση, κατορθώσαμε να διασφαλίσουμε έργα αποκαταστάσεων και συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφέρειάς μας. Η Περιφερειακή Αρχή στο πλαίσιο του προγραμματισμού παρεμβάσεων για τη βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών, υλοποιεί ένα ακόμα σημαντικό έργο οδοποιίας. Το έργο θα συμβάλει καθοριστικά στην ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών Ίου – Σικίνου – Φολεγάνδρου – Θηρασιάς και Ανάφης. Συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθειά μας για την υλοποίηση έργων αναβάθμισης του οδικού δικτύου και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας προς όφελος των πολιτών και επισκεπτών των νησιών μας".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos