Υπεγράφη η άδεια μηχανολογικής εγκατάστασης και έναρξης λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης του Δήμου Τήνου

12 Απριλίου 2016 19:06

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη υπεγράφη η με αρ. πρωτ. 1026/11-4-2016 (ΑΔΑ:Ω6ΧΨ7ΛΞ-Υ4Δ)τελική άδεια μηχανολογικής εγκατάστασης και έναρξης λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης συνολικής δυναμικότητας 2000 κυβικών μέτρων νερού ανά ημέρα στην περιοχή Αμμουδαριά Αγίου Φωκά του Δήμου Τήνου.

Η έκδοση της οριστικής άδειας λειτουργίας δίνει δραστική λύση στο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετώπιζε το νησί, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο. Χάρη στην οργανωμένη, συστηματική και υπεύθυνη δράση της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού, η Τήνος βελτιώνει τις υποδομές της που αλλάζουν την εικόνα της και θέτουν τις βάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας δημοτών και επισκεπτών» σημείωσε ο κ. Λεονταρίτης, διαβεβαιώνοντας πως «η Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσει την άριστη συνεργασία της με τους Πρωτοβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης είτε μέσω της συνδρομής των Υπηρεσιών της, είτε μέσω παρεμβάσεων, όπου αυτές απαιτηθούν, είτε μέσω της υλοποίησης έργων».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos