Απάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου στην νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

09 Μαϊος 2016 14:58

«Απειλές από υβριστές, από εκείνους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής και σπίλωσης του Ροδιακού λαού και των θεσμικών του εκπροσώπων, δεν πρόκειται να δεχτώ»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σε απάντηση του νέου Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κάποιοι με περισσή αλαζονεία επιμένουν να αυτοαναγορεύονται σε αποκλειστικούς προστάτες του δημοσίου συμφέροντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Κρυπτόμενοι πίσω από το παπικό τους αλάθητο ενοχλούνται από κάθε τεκμηριωμένη κριτική και δημοκρατικό έλεγχο.
Αντιπαρέρχονται δε και απαξιούν να απαντήσουν στην επί της ουσίας κριτική που τους ασκείται.
Αντί των απειλών, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων οφείλει μια συγνώμη στον Ροδιακό λαό, ο οποίος δια των εκφραστών του είναι ο μόνος που διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα άσκησης κάθε νομίμου δικαιώματός του, προκειμένου να προασπίσει την ιστορία του, την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του.
Απειλές από υβριστές, από εκείνους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής και σπίλωσης του Ροδιακού λαού και των θεσμικών του εκπροσώπων, δεν πρόκειται να δεχτώ».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos