Επίσκεψη ξένων δημοσιογράφων στη Σνατορίνη

26 Μαϊος 2016 16:58

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο» και της διατήρησης του δυνατού ονόματος του νησιού μας σε διεθνές επίπεδο, ο Δήμος Θήρας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ σε όλο τον κόσμο αλλά και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενεί, ξεναγεί και ενημερώνει τους ξένους δημοσιογράφους που επισκέπτονται το νησί μας.


Ήδη μας έχουν επισκεφτεί δημοσιογράφοι από τη Σουηδία (Aftonbladet), την Πορτογαλλία (Volta aο Mundo), το Βέλγιο (Privilige, Cruise&Style, Epoch), τη Γερμανία, ενώ τον επόμενο μήνα αναμένονται δημοσιογράφοι από την Αγγλία (Lonely Planet, Aspire, National Geographic), την Γερμανίς (ZDF) και την Αμερική (Travel Channel Usa).

Μέσα από τα άρθρα, τα ρεπορτάζ και τα ντοκιμαντέρ για το νησί μας, η Σαντορίνη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, εστιάζοντας όχι μόνο στον «καλοκαιρινό» της εαυτό αλλά και στις διαφορετικές πλευρές που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ιδιαίτερα σημαντική στην πρωτοβουλία αυτή, η αφιλοκερδής συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων (Meltemi Suites, Voreina, Heliotopos, Volcano View, Petit Palace Suites), των εστιατορίων (Selene, The Wine Bar by Heliotopos, Charisma Restaurant στο Mystique, A Luxury Collection Hotel), των ταξιδιωτικών γραφείων (Dakoutros Travel), του Τελεφερίκ, των γραφείων ενοικιάσεων αυτοκινήτων (Spiridakos Rent a Car, Kosmos Rent a Car), καθώς και οινοποιείων (Santo Wines, Venetsanos Winery).
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θήρας κος Νίκος Ζώρζος αναφέρει : «η προσπάθεια για να συνεχίσει η Σαντορίνη να είναι στην κορυφή του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη είναι κοινή και γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι μαζί».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos