Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιου Λεονταρίτη με τον Δήμαρχο Κέας, κ. Ιωάννη Ευαγγέλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καβαλιέρο

08 Σεπτεμβρίου 2016 12:16

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέας κ. Ιωάννη Ευαγγέλου και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Καβαλιέρο είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η εξέλιξη όλων των έργων και των δράσεων του Δήμου Κέας που συμμετέχει και στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής υποδομής του νέου σχολείου, η μελέτη αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Κέας, η βελτίωση του οδικού δικτύου, η ολοκλήρωση του νέου σφαγείου, η διάνοιξη δρόμου προς το αρχαίο θέατρο Καρθαίας, ενώ εκτενής αναφορά έγινε σε μια σπουδαία εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο νησί της Κέας για το Ναυάγιο του «Βρετανικού» στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος και η Περιφέρεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos