Ο Δήμος Μυκόνου υποδέχθηκε και τίμησε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

09 Σεπτεμβρίου 2016 13:30

Τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας Βασιλική Μιλλούση, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στο Δημαρχείο Μυκόνου.


Παρόντες στην επίσκεψη του Ολυμπιονίκη μας ήταν οι Αντιδήμαρχοι και μέλη της δημοτικής αρχής και πλήθος μικρών μας φίλων-αθλητών του τμήματος γυμναστικής του Α.Ο. Μυκόνου.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, συνεχάρη τον Ολυμπιονίκη για την επιτυχία του μέσω της οποίας τίμησε όλη την Ελλάδα. Τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και δήλωσε ικανοποιημένος για την προτίμησή του να περάσει τις διακοπές του στο νησί της Μυκόνου αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε πως «τόσο ζεστή φιλοξενία δεν έχω δεχθεί πουθενά σε όλη μου τη ζωή και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό, το νησί σας είναι μαγικό». Επίσης συμβούλεψε τους μικρούς αθλητές να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και τόνισε την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, ιδίως στις νησιωτικές περιοχές αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επίσης, για να βοηθήσει στην προώθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου, θα συμμετάσχει και ο ίδιος στους αγώνες δρόμου Mykonos Run 2016, που θα διεξαχθούν στις 17 Σεπτεμβρίου. (www.mykonosrun.com)

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος του έδωσε δώρα ιδιαίτερης σημασίας, όπως βιβλία για την ιστορία και τον πολιτισμό της Μυκόνου, καθώς και ένα ψηφιδωτό που απεικονίζει στεφάνι ελιάς που συγκίνησε τον αθλητή. Επιπλέον, σε μια συμβολική κίνηση ο Δήμαρχος δώρισε ένα κόσμημα κρίκους, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη “Minas” ένεκα της διάκρισής του στο ολυμπιακό άθλημα των Κρίκων και ένα χάλκινο γλυπτό που συμβολίζει την Ολυμπιακή Φλόγα. Επίσης, συμβολικά δώρα προσέφερε και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βασιλική Μιλλούση.
Ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου κος Αλέκος Κουκάς δήλωσε «κάνουμε αγώνα για να φέρουμε τα παιδιά μας κοντά στο αθλητισμό και χρειαζόμαστε πρότυπα όπως τον Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια. Οι συνθήκες δεν είναι και οι ευνοϊκότερες, αλλά η παρούσα δημοτική αρχή ενεργεί, στηρίζει και βοηθά ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Μυκόνου».

Ακολούθησε συζήτηση όπου ο Ολυμπιονίκης μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους παριστάμενους, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους προσφέροντας χαρά.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στη φιλοξενία των αθλητών και ιδίως τους χορηγούς μας Aegean Airlines, Cavo Tagoo Hotel και Apollon Rent a Car.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos