Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

28 Σεπτεμβρίου 2016 16:48

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και Πολιτικό Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκαν χθες το πρωί στο γραφείο του, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης και ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Επιπυραγός Μαυραγάνης Παναγιώτης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θετικό κλίμα με κοινό το συμπέρασμα που εξήχθη, για την αναγκαιότητα του συντονισμού των δράσεων και της συνένωσης των δυνάμεων μεταξύ των δύο φορέων, ως προς την αντιμετώπιση των φαινομένων εκτάκτου ανάγκης και της λήψης συγκεκριμένων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών καθώς και του συντονισμού των υπηρεσιών σε περίπτωση εκδήλωσης τους.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε γνώστης των προβλημάτων υποστελέχωσης και κτηριακών υποδομών που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα, στις Κυκλάδες, ευχήθηκε στον νέο διοικητή της Π.Υ. Ερμούπολης καλή επιτυχία στο έργο του και επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην επίλυση των προβλημάτων του Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε δεκτό το αίτημα του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου κ. Άγγελου Τριπολιτσιώτη για τη συμμετοχή πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Σύρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos