Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Ανάφης

29 Σεπτεμβρίου 2016 14:48

Συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων και μελετών του Δήμου Ανάφης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ανάφης κ. Ιάκωβος Ρούσσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Σιγάλας, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου και ο Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Αντώνιος Λούβαρης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δρομολογήθηκαν με χρονοδιάγραμμα οι παρεμβάσεις και οι δράσεις επί των έργων και μελετών της Ανάφης, στον προγραμματισμό και την χρηματοδότηση των οποίων συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και επιλύθηκαν τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή πορεία τους.

Η ατζέντα της συνάντησης επικεντρώθηκε κυρίως σε έργα όπως η δημιουργία πολυχώρου πολιτισμού, η επισκευή του Δημοτικού Σχολείου και του Περιφερειακού Ιατρείου.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «στόχος είναι να τηρηθεί στο ακέραιο το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στις αρχές του επόμενου έτους να δημοπρατηθούν τα έργα στα οποία εμπλέκεται η Περιφέρεια (Πολυχώρος πολιτισμού και Δημοτικό Σχολείο)» προσθέτοντας πως σε ό,τι αφορά το Περιφερειακό Ιατρείο θα πρέπει να δοθούν κάποιες εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για τις οποίες ο ίδιος δεν μπορεί να δεσμευθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα ακόμη θέμα που τέθηκε ήταν αυτό της αποκατάστασης των επικίνδυνων σημείων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου, που προκλήθηκαν από τις κατολισθήσεις πλησίον του λιμανιού και η αναγκαιότητα σύνταξης σχετικής μελέτης για την υλοποίηση του έργου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ταύτιση απόψεων και ικανοποίηση από πλευράς Δημάρχου για την αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Αρχής και των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και την αμέριστη στήριξή τους στην επίλυση των προβλημάτων της Ανάφης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos